|
Sanatcıların MSN Adresleri
|
|
11-12-2008, 03:10 AM
(Bu Mesaj 11-20-2008 05:44 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : ßy.Seo.)
|
|||
|
|||
|
burak kut: bebegim87
hotmail.comseda sayan: kelimbenim @hotmail.com yunus günce: tinercigunce hotmail.comokan bayülgen: bucurum_ama_hatun_bende@hotmai l.com İbrahim tatlıses: oxfordlu1922 @hotmail.com banu alkan: bebegim hotmail.comtarkan: felsefem @hotmail.com cem yılmaz: ufo_goren_masum_koylu@hotmail. com fatih terim: sacimi_yolmaktan_sac_kalmadi h otmail.comserdar ortaç: abazayim karıkız.combill gates: istedigim_adresi_alirim_ulan b illgates.combeyonce: the_best_ass hotmail.comnıhat dogan: bitanesinden@bitanesine. com recep yattip erdoğan: ananida_al_git_buradan@iktidar iz.biz abdullah gul: tayyip_apo_4ever_best_friend i ktidariz.bizkaan tangoze: coksagolun eyvallahmail.comerkin koray: ilksacimibenuzattim@electronik gitarmail.com ilhan mansız: i mansiz hotmail.combülent ersoy: kestirdim@askerden önce.com bülent ecovit: sayın_sevgili@vatandaslarim.co m necmettin yerbakan: rantiyeciye _ölüm@kamuflaj.com deniz akkaya: estetik_olmayan_yeri m_kaldımı_yaw@hot.com beyaz: üstsüz_alttsız_görmed iğim @kalmadı.com Nil karaibrahimgil: tek_tasımı_kaybettim@hotmail.com Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması ,Son Dakika,Webmaster Blog coşkunöz Coşkunöz Lisesi |
|||
|
11-20-2008, 02:30 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sanatcıların MSN Adresleri
güzelmiş
|
|||
|
12-04-2008, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler güze paylaşım amaca msn açıyorlarmı
|
|||
|
12-04-2008, 11:41 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler çok güzel paylaşım
|
|||
|
12-05-2008, 12:52 AM
|
|||
|
|||
|
Ben denemedim bir sitede görmüştüm alıntı yaptım.
Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması ,Son Dakika,Webmaster Blog coşkunöz Coşkunöz Lisesi |
|||
|
12-17-2008, 09:42 AM
|
|||
|
|||
|
Paylaşım için saol
|
|||