Online Film izle, Full film izle, Bedava film izle, Pvp Server, Film Özetleri
|
Güneşi Gördüm Full iZLE
|
|
06-28-2009, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
Güneşi Gördüm Full iZLE,Online izLE,Sinema iZLE
Tür : Dram Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009 Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen Yapım : 2008, Türkiye Oyuncular Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu. Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar. Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor. Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
07-02-2009, 08:17 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Güneşi Gördüm Full iZLE
+++++ eline saglik
[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1721512.gif[/img] Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
07-05-2009, 10:03 PM
|
|||
|
|||
|
Eline saglık ++
[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1702454.gif[/img] Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! 1.yi tıkla Click herede büyüsün yavrucak |
|||
|
07-24-2009, 04:49 PM
|
|||
|
|||
|
eline sağlık teşekkür ederim ++++
[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1666622.gif[/img] Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Kaç PAra Kaç Film izle | LaRive | 0 | 24 |
03-06-2010 04:20 AM Son Mesaj: LaRive |
|
| Komşu Kızı Filmi Full izle | LaRive | 0 | 22 |
03-06-2010 02:25 AM Son Mesaj: LaRive |
|